Estelle Ejdeholm, Gods & Gårdar - Sahara silver pressfrukost

En fantastisk frukost stod uppdukad på Sahara Silvers pressvisning i morse när designer Lovisa Wester visade sina nyheter. Företagets delägare, Camilla Läckberg, bjöd också på högläsning ur sin senaste deckare.
”Idén med Sahara var att skapa enkla vardagssmycken som man kan bära dygnet runt” sa Lovisa.
Hon berättade också om en av sina storsäljare – halsbandet Victoria. Halsbandet med två hjärtan kan, för den som bär det, till exempel symbolisera kärleken mellan ett par eller mor och dotter, men för Lovisa har det en alldeles särskild betydelse:
”Jag skapade det när min syster hade gått bort”, sade hon. ”För mig står det lilla hjärtat för lillasyster och det stora för storasyster”.
 

Halsbandet Victoria från Sahara Silver.

Det avslöjades också att skådespelerskan Ellen Bergström ska designa smycken för företaget och att ett armband ur kollektionen kommer att spela en avgörande roll i författaren Mari Jungstedts kommande bok…

Gods & Gårdar säger också grattis till de tre vinnare som får halsbandet Ottilia som vi lottade ut i nr 11 – Evy Lindholm, Amie von Waldegg samt Carl Axel Hedberg.
 
- Estelle Ejdeholm, chefredakröt på Gods & Gårdar i siin blogg.
http://godsochgardar.se/bloggar/vilken-lyxig-morgon/
 
 
| | Kommentera |

Rose-Marie Söderlund, Chic - Sahara silver pressfrukost

"

Imorse hade smyckesmärket Sahara Silver pressfrukost för att visa upp sin nya kollektion. Märkets grundare Lovisa Wester är rocktjej, precis som jag, och författaren Camilla Läckberg är delägare i företaget. Lite roligt är också att Ellen Bergström, som precis börjat blogga här på chic.se, designat en egen kollektion för märket som lanseras i vår.

Ansikte utåt för kollektionen Sahara Rocks är min Bollnäs-kompis Martin Boman. Kollektionen består av unisexsmycken i silver och läder med texter från kända låttitlar som "Nothing Else Matters",  "Stairway To Heaven" och "I Was Made For Loving You". Mitt favoritsmycke är armbandet med texten "Cowboys From Hell" från min favoritgrupp Pantera. Måste helt klart införskaffas!"

Rosie bloggar om Sahara silvers event på sin blogg på chic.se
http://rosie.chic.se/sahara-silver-bollnas-martin-och-pantera/

Event | | Kommentera |

Hannah Bergroth, Amelia - Sahara silver Pressfrukost

Som jag berättade var jag ju på en välordnad pressfrukost igår. Star Studio bjöd in ett gäng modejournalister för att visa nyheter från det svenska smyckesmärket Sahara Silver. Alltså silversmycken med olika motiv och nu som nyhet var det stjärnor.

Som sagt, världens finaste utsikt.

Deckarförfattaren Camilla Läckberg är delegare i företaget. Som ni ser kom hon och Knut väldigt bra överens.

Fina smycken i silver. Ja, man ser tydligt vem som är kunden. Designern var också på plats och hon berättade att hennes första återförsäljare var Lembergs ur&guld på Åland.
Urgod frukost med en fantastisk utsikt över Stockholm. Till och med Knut fick frulle -majskrokar och smoothie.

Och när vi gick hem fick vi välja varsitt smycke. Stort tack snälla Star Studio och Sahara Silver för ett fint och lyckat event!
- Hannah Bergroth, moderedaktör på Amelia, på sin blogg.
http://www.hannahbergroth.se/mitt-jobb/gardagens-pressfrukost/
Event | | Kommentera |
Upp