Vi på Starstudio PR vill önska er en skön sommar!

 

Vi på Starstudio PR vill önska er en skön sommar!

Under Juli månad går vi omlott och det går att kontakta oss som vanligt om ni vill byta ut kollektionen, har några frågor eller bara komma förbi på en fika. 

Vi finns även till hands för utlån i Showroomet och kommer rapportera pressklipp kontinuerligt hela sommarperioden.

Under vecka 33 kommer vi besöka de kunder som ställer ut på Nordic shoe & bag fair, Formex och Modecenter. 

Camilla Coene som varit mammaledig under 2012 och 2013 och är tillbaka i höst som en ny förstärkning.

Vi ser fram emot ett fortsatt givande samarbete AW 2013!

 

Hälsningar Angelica, Stefanie, Tanja, Camilla och Jessica

| | Kommentera |

Odahl - Pressutskick

Odahl är ett nytt färgstarkt  accessoarvarumärke med rockig känska.

I kollektionen finns både väskor, plånböcker, mobilväskor och så klart rockiga och coola smycken.  Modegraden är hög och Odahl lanserar hela tiden nya kollektioner som känns trendiga och aktuella.

 - Modekarusellen snurrar allt fortare och det gäller att hänga med om man vill vara först med det senaste. Jag har medvetet valt att komma ut med flera kollektioner varje år för att slippa sitta med ett lager som känns omodernt och ingen längre tycker är kul. 

Genom att hela tiden hålla en snabb produktionstakt har jag möjlighet att snabbt förverkliga mina designidéer till färdiga produkter och hela tiden ligga rätt i tiden, säger Marie Rosenlund. Odahl växer snabbt och finns redan representerade hos en mängd återförsäljare runt om i Sverige. Odahl har tack vare bra leverantörer lyckats hålla nere priserna på samtliga varugrupper. Priser mellan 149 kr och 299 kr.

Högupplösta bilder på smycken från Odahl finns på BILDBANKEN

Pressutskick | | Kommentera |

Marzipan - Pressutskick

 

Marzipan - Marzipan is made with passion and worn with love all over the world.
Systrarna Shelley och Karyn Walters startade Marzipan, en regnig vinter, i Kapstaden år 2002. 

De hade under en längre tid drömt om att få starta ett varumärke där deras eget designintresse kunde kombineras med återvinning och välgörenhet. Samtliga smycken från Marzipan är handgjorda i Sydafrika och de båda systrarna arbetar idag även med lokala samhällsprojekt där 

även vissa pärlor tillverkas för hand, blommor virkas och stenar väljs ut och kombineras med återvunna plastbitar till unika smycke. Då systrarna Shelley och Karyn Walters är intresserade av marknadsföring och tillgänglighet har målet redan från början varit att tillverka prisvänliga smycken.

Marzipan had idag, över 10 år senare, utveckat en unik still som kan beskrivas som lekfull, kaxig och färgstark. Då varje smycke är handtillverkat med utvalda. pärlor, stenar, blommor och plastbitar, är också varje smycke unikt i sin design. Marzipan sticker ut och variationerna är oändliga. 

Marzipan har återförsäljare över hela världen, bland annat i New York, London, Rom, Frankfurt och Wien.  I Sverige säljs Marzipan på www.villhanu.se och www.gjoja.com.

Högupplösta bilder på smycken från Marzipan finns på BILDBANKEN

 

 

 

 
Pressutskick | | Kommentera |
Upp